Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها گفت: معاملات پشت پرده و سطحی نگری در مراحل صدور پروانه های ساخت و ساز منجر به تکرار حوادث تلخی مانند متروپل می شود.

علی حدادی در گفت وگو با ایران اکونومیست، با اشاره به ریزش ساختمان متروپل درباره اینکه چه درس هایی باید از این حادثه آموخت، بیان کرد: برای پیشگیری از وقوع حوادثی مانند ریزش ساختمان متروپل در آبادان نکات مهمی وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از زمان شروع صدور مجوزها برای ساخت یک ساختمان مسکونی یا تجاری، نظام مهندسی باید به معنای واقعی پای کار بیاید. متاسفانه در خیلی از موارد شاهد هستیم که در صدور مجوزها اصلا دقت لازم لحاظ نشده است.

وی در ادامه اظهار کرد: یکی از عبرت های این حادثه تلخ، توجه به اهمیت صدور مجوزهای ساخت است. مسئولان متولی در این حوزه باید بر اساس قانون و ضوابط فنی و مهندسی تعیین شده گام بردارند. نکته بعدی این است که مهندسان ناظر باید در محل پروژه حضور یافته و مرحله به مرحله بر فرآیند ساخت نظارت کامل را داشته باشند.

نماینده مردم طالقان و ساوجبلاغ در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: نباید اجازه داد مهندسان ناظر یا هر بخش دیگری که وظیفه نظارتی را بر عهده دارند در پشت پرده معاملاتی انجام دهند که  به بهای جان مردم تمام شود. رعایت آئین نامه های فنی و مهندسی در ساخت و سازها باید خط قرمز تلقی شود و باید برخورد جدی با متخلفان در ساخت متروپل صورت گیرد.

حدادی تاکید کرد: یکی از دلایل تکرار حوادث تلخ عدم رعایت دقیق قانون است. دستگاه های نظارتی نیز در این زمینه کوتاهی می کنند. اگر در بخش هایی نیاز به اصلاح قانون است، مجلس قطعا ورود جدی خواهد داشت. متاسفانه امروز حضور دلال ها و واسطه ها  در بازار مسکن و نگاه سطحی باعث تکرار این حوادث تلخ شده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: ریزش ساختمان مترو پل آبادان ، استانی سیاسی ، مجلس یازدهم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ریزش ساختمان مترو پل آبادان استانی سیاسی مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۸۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف ساخت‌وساز از عوامل اصلی افزایش قیمت مسکن در تهران

سخنگوی شورای شهر تهران گفت: در مدیریت شهری گذشته با یک نگاه فانتزی، یک تصور و تفکری حاکم بود که شهر تهران باید در همان شکل بماند و کار ویژه‌ای انجام نشود؛ این نگاه باعث افزایش قیمت مسکن در پایتخت شد. - اخبار اجتماعی -

علیرضا نادعلی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره شرایط بغرنج مسکن در پایتخت و نقش‌ کم‌کاری و ترک‌فعل‌های مدیران شهری در یک دهه گذشته در ایجاد این وضعیت اظهار کرد: مدیریت شهری در این دوره، نگاه ویژه‌ای را به تامین مسکن داشته است و شورا برای ساخت و ساز در بدو ورود چند موضوع را هدفگذاری کرد.

نادعلی ادامه داد: در مدیریت شهری گذشته یک تصور و تفکری حاکم بود که با یک نگاه فانتزی، شهر تهران در همان شکل بماند و کار ویژه‌ای انجام نشود و فقط برخی از خیابان‌ها سنگ فرش شوند و دوچرخه سورای صورت بپذیرد! شاید این موارد از دور کمی دوست‌داشتنی به‌نظر برسد اما با این نگاه، امکان حل مشکلات مردم وجود ندارد.

وی اضافه کرد: همه موارد اشاره شده در دوره گذشته شرایط نامناسبی را در بخش مسکن تهران ایجاد کرد و مردم جنوب شهر بیشترین خسارت را متحمل شدند؛ باید این موارد اصلاح می‌شد چرا که سرعت در حوزه شهرسازی به اندازه لازم نبود و طولانی شدن صدور پروانه ساختمانی منجر به گلایه شهروندان شده بود و طبعاً شهرداری تهران در دور جدید باید برخی از کوتاهی‌ها را جبران می‌کرد که در یک برنامه‌ای این اقدامات آغاز شد؛ تاکید شورا بر این بوده و هست که این سرعت و تناسب به گونه‌ای باشد که شرط دچار به هم ریختگی نشود.

وی ادامه داد: در همین ارتباط اعضا و ریاست شورای شهر تهران، برنامه‌هایی را طراحی کردند و معتقد بودیم یکی از موضوعاتی که باید در این دوره به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد، بخش مسکن است و اقداماتی برای کاهش زمان صدور پروانه ساختمانی در دستور کار شهرداری تهران قرار گرفت.

چمران: شهرداری تهران برای ساخت مسکن توسط چینی‌ها نیاز به مجوز شورای شهر دارد

سخنگوی شورای شهر تهران با اشاره به اینکه رونق در ساخت و ساز مزیت‌های بسیاری را دارد، اضافه کرد: این موضوع علاوه بر کاهش قیمت مسکن، تاثیر بسزایی نیز در اشتغالزایی دارد که در دوره گذشته با توقف ساخت و ساز در تهران، مجموعه‌ای از اشتغال‌های متفاوت و متعدد متوقف شد و در نهایت این موضوع باعث افزایش قیمت مسکن نیز شد.

نادعلی تاکید کرد: آنچه که مدنظر شورا و شهرداری قرار دارد، اجرای طرح تفصیلی است که در قالب آن، طرح کمربند سبز دیده شده است؛ تاکید آن بر این است که ساختمان در قالب بلندمرتبه‌سازی انجام شود.

انتهای پبام/

دیگر خبرها

  • استقبال خاورمیانه از صنعت ساخت‌وساز جدید
  • استقبال خاورمیانه از ساخت‌وساز ماژولار
  • توقف ساخت‌وساز از عوامل اصلی افزایش قیمت مسکن در تهران
  • ساخت آموزشگاه ۶ کلاسه سعدی در بندرخمیر
  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم
  • ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران
  • تصادف منجر به فوت با گواهینامه جعلی قتل عمد محسوب می‌شود؟
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • کاشت ساختمان در پارک‌های تهران؛ ممنوع یا مجاز؟
  • چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟